Busje huren Brummen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor Brummen of omgeving waar u eenvoudig een verhuisbusje kunt huren? Dan zit u goed bij VBG voor busje huren brummen. Een busje huren als vervoer kan al vanaf een laag tarief. Verhuizen is altijd een grote klus waarbij veel komt kijken. Bij VBG kunt u de benodigde vervoermiddelen en materialen kopen, lenen en huren! Op die manier kunt u de verhuizingen veilig en goed laten verlopen. U kunt vandaag nog een offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Gelderland. Dus ook als u bijvoorbeeld in Zutphen, Arnhem of Deventer woont kunt u eenvoudig een busje huren bij VBG.

 

Wat is de prijs van een busje huren Brummen?

Als u een busje gaat huren zit er uiteraard ook een prijskaartje aan verbonden. Wanneer u een busje huurt bij VBG zitten er natuurlijk kosten aan verbonden. Hierbij een indicatie:


  • Iveco Daily bakwagen

Een Iveco Daily bakwagen kunt u vanaf 100 euro per 4 uur huren. Voor een hele dag betaalt u 140 euro, voor 2 dagen slechts 240 euro. De binnenmaat is 23 m3. In de laadruimte boven de cabine kunt u nog wat extra spullen kwijt.


  • Fiat Ducato bakwagen

Een Fiat Ducato bakwagen met binnenmaat van 20 m3 kunt u al huren voor 80 euro per 4 uur of 120 euro per dag. U kunt de busjes 24/7 terugbrengen. U dient er wel op te letten dat als de huursom hoger wordt dan 350 euro, de borgsom ook verandert. Informeer hierover bij uw partnerVBG.Dit waren enkele voorbeelden van huurmogelijkheden, op de website kunt u de overige opties zien. 

 

Verhuismaterialen lenen en kopen van dozen

Een handige bijkomstigheid is, dat u diverse verhuisbenodigdheden gratis kunt lenen. Hierbij kunt u denken aan spanbanden, verhuisdekens en verhuishondjes (houten plankje op wieltjes, geen echt hondje!) Als u gaat verhuizen heeft u altijd veel dozen nodig om alles in te stoppen. De verhuisdozen kunt u ook kopen bij VBG, u kunt deze zowel nieuw als tweedehands kopen. Ook een eventuele berekening voor hoeveel dozen er nodig zijn is mogelijk. Overige verhuismaterialen

Tevens kunt u diverse andere verhuismaterialen verkrijgen zoals een matrashoes waarmee u uw matras beschermt en stofvrij kunt vervoeren, en een handige steekwagen die natuurlijk onmisbaar is tijdens de verhuizing. Want u wilt uw rug ook een beetje sparen. Ook een steekwagen en een traploper voor trappen op en af kunt u huren bij VBG voor 5 euro per dag. De overige prijzen staan op de website vermeld.Neem contact op

U kunt uiteraard voor meer informatie omtrent het huren van een verhuisbusje of kopen van benodigdheden contact opnemen.