Hulp bij uw verhuizing


Verhuisbedrijf Gelderland


Wilt u uw verhuizing toch liever uitbesteden, in plaats van het huren van een van onze grote bussen of verhuiswagens?

VBG autoverhuur is een onderdeel van Verhuisbedrijf Gelderland.

Onze ervaren verhuizers helpen u graag bij deze klus.

En dat kan al voor een hele scherpe prijs...Verhuisbedrijf Gelderland is de goedkoopste uit de regio!Heeft u al nagedacht welke spullen er mee gaan en welke er misschien weg kunnen of moeten? Of u nu naar een grotere of kleinere woning gaat, uw spullen moeten worden uitgezocht en ingepakt. En natuurlijk in stevige verhuisdozen zodat uw spullen niet beschadigen. Als u zelf wilt inpakken, dan kunnen wij ruim op tijd voldoende stevige verhuisdozen langsbrengen. Ziet u het niet zitten om alles zelf in te pakken? Dan doen wij dat toch gewoon voor u.


Grote items die niet in dozen kunnen moeten soms uit elkaar gehaald worden voor de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan een (kleding)kast die gedemonteerd moet worden en in uw nieuwe huis weer in elkaar gezet moet worden. Of misschien zijn er spullen die (tijdelijk) naar een opslag moeten. Ook daarmee helpen wij u graag.


Omdat wij dagelijks verhuizen werken wij netjes, efficiënt en snel. En natuurlijk betaalt u niets te veel.

Wilt u meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Het verhuisbedrijf uit de regio: Apeldoorn Arnhem Doetinchem Zutphen en Deventer. Maar uiteraard ook alle andere plaatsen in Nederland.


Het Verhuisbedrijf uit Gelderland | Verhuisbedrijf Gelderland