Verhuislift hurenVerhuislift huren?

Als u gaat verhuizen naar een hogere verdieping of een pand met meerdere verdiepingen, is het huren van een verhuislift een handige oplossing om uw meubels en spullen naar boven of naar beneden te transporteren. Een verhuislift is een goederenlift die aan de buitenkant van het gebouw wordt bevestigd en waarmee u zware en grote voorwerpen eenvoudig en veilig kunt verplaatsen.

Geen gepruts meer met zwaar tillen van beneden naar boven over veel te smalle en draaiende trappen. Geen spullen meer die beschadigen doordat ze langs de muren schrapen. Geen extra spierballen meer nodig om al dat gewicht naar boven te zeulen. Verhuisbedrijf Gelderland heeft als extra service een flinke verhuislift in de verhuur, die tot wel 6 verdiepingen hoog kan reiken!

Kortom, een verhuislift huren doe je bij Verhuisbedrijf Gelderland. Sterker nog, u kunt bij ons terecht voor een volledige zorgeloze verhuizing in en rondom de regio Gelderland. En dat tegen de meest gunstige tarieven.


Verhuislift huren 11 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren aanvullend Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 10 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 5 Verhuisbedrijf Gelderland


Wat kost een Verhuislift huren?

Een verhuislift huren kan al tegen hele scherpe tarieven en is altijd inclusief professionele begeleiding. De ladderlift wordt altijd bediend door een van onze ervaren lift-operators. Zij zijn gecertificeerd, vakkundig en ervaren om al uw spulletjes veilig naar boven of naar beneden te laten liften. Zo kunnen wij uw veiligheid en de veiligheid van uw eigendommen waarborgen.

De tarieven voor het huren van een verhuislift zijn:

Lift + 1 verhuizer €100,- per uur
Lift + 2 verhuizers €125,- per uur
Lift + 3 verhuizers €150,- per uur
Lift + 4 verhuizers €175,- per uur

De minimale afname is 2 uur. Wij berekenen een kilometervergoeding van €0,50 per gereden kilometer. De uren en kilometers worden beide berekend van en tot Doesburg of Zutphen. Voor u wordt altijd de kortste route berekend.


Verhuislift huren 8 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 6 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 1 Verhuisbedrijf Gelderland
Verhuislift huren 7 Verhuisbedrijf Gelderland