Busje huren Deventer

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Deventer of omgeving waar u een busje kunt huren? Dat kan bij VBG Autoverhuur. Daar kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een busje huren in Deventer. Zoals een bestelbus of bakwagen, voor kortere of langere termijn. Een busje huren kan voor diverse doeleinden nuttig zijn. Bijvoorbeeld bij een kleine verhuizing als u op kamers gaat wonen. Maar misschien wilt u wel grote meubels verhuizen, dan is een klein busje niet afdoende en hebt u meer aan een verhuiswagen. Ook voor dat laatste kunt u terecht bij VBG autoverhuur. Welke optie u ook kiest, de verkopers van VBG autoverhuur helpen u met de juiste verhuisbenodigdheden. Ook voor plaatsen als Arnhem, Zutphen en Doetinchem kunt u dus een verhuisvoertuig inhuren.

 

Een busje huren bij VBG!

VBG is een jong bedrijf. Hier werkt een enthousiast team. Zij kunnen u helpen met het huren van het juiste voertuig. Dit tegen aantrekkelijke prijzen zodat het voor veel budgetten mogelijk is! Een busje inhuren voor 4 uur is al mogelijk vanaf 40 euro! 


Busje huren Deventer


U kunt diverse type busjes huren in Deventer en omgeving, zoals een Opel Vivaro, Opel Movano en Opel Movano XL. Voor een hele dag variëren prijzen van 65 tot 100 euro. Ook bakwagens zijn te huur, prijzen variëren van 80 tot 100 euro voor 4 uur, en voor een hele dag van 120 tot 140 euro. Daarnaast kunt u ook een bestelbus huren. Met een bus van VBG kunt u uw spullen ongetwijfeld veilig vervoeren! Terugbrengen kan 24 uur per dag. 

 

Opel Vivaro


Opel Movano


Movano XL


Veilig verhuizen, wat is daar nog meer voor nodig?

Uiteraard gaat u niet zelf met alle spullen sjouwen, dan vertilt u snel uw rug. Bij VBG is er de mogelijkheid heel veel benodigde verhuisartikelen te huren of lenen. Hierbij kunt u denken aan een steekwagen, meubelplateaus, traplopers, matrashoezen en verhuisdekens. Veel is al te huur voor 5 euro per dag. Op de website van VBG staan alle prijzen vermeld. U kunt ook even bellen voor meer informatie. Ook het kopen van verhuisdozen behoort tot de mogelijkheden. De dozen kunt u van tevoren ophalen ter voorbereiding van uw verhuizing of u haalt ze tegelijk op met het gehuurde voertuig.


                                                                      

 

Verhuizen: er komt een hoop bij kijken

Omdat er zoveel bij verhuizingen komt kijken krijgt u de professionele hulp van VBG, zij doen er alles aan uw verhuizing zo succesvol en goed mogelijk te laten verlopen. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid naar uw nieuwe stek toe gaat. En met daarnaast een verhuiswagen van VBG gaat dat ongetwijfeld lukken!