Busje huren in Dieren

Als u een bus wilt huren dan kunt u die snel en goedkoop via ons huren. De verschillende bussen zijn zowel online te reserveren als telefonisch. Alle bussen zijn vanaf vier uren tegen een voordelig tarief te huur. U kunt een bus natuurlijk ook een dag of meerdere dagen huren. Afhankelijk van de spullen die u moet vervoeren, zijn verschillende soorten bussen te huur. De bussen verschillen aanzienlijk in formaat waarbij er kleinere bestelbussen te huur zijn en verhuiswagens. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op. 

 

Ruime voorraad

Onze bussenverhuur in de omgeving van Dieren heeft een ruime voorraad aan bestelbussen en verhuiswagens. Als u per direct op zoek bent naar een bestelbus, neem dan zeker contact op. Wij hebben verschillende bussen voor u klaarstaan. De bussen kunt u huren voor vier uren, een dag of twee dagen. Mocht het nodig zijn dan kunt u de bus natuurlijk langer huren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Bel gerust of vraag een offerte aan. Telefoonnummer: +31 575 841684

 

Huren van een grote verhuisbus

Grote bussen zijn geschikt voor het verhuizen van meubels en veel spullen. Voor onze bussen hoeft u alleen een rijbewijs B te hebben. De Fiat Ducato bakwagen en de Iveco Daily bakwagen zijn zeer geschikt voor grote verhuizingen. De bakwagen van het Fiat heeft een ruime achterbak. De Fiat Ducato is 4.25 meter lang bij 2.25 meter hoog. Vanaf 80 euro per dagdeel kunt u de Fiat Ducato huren. De Iveco Daily bakwagen is nog iets ruimer dan de Fiat Ducato. De lengte van ruim 4.25 meter en hoogte van 2.30 meter maakt het een geschikte wagen voor het vervoeren van veel meubels. Daarnaast heeft de Iveco Daily ruimte boven de cabine. Deze bus huurt u al vanaf 100 euro per dagdeel.

 

Huren van een kleine bedrijfsbus

Wanneer u een kleinere bestelbus zoekt dan hebben wij verschillende formaten bussen te huur. Wanneer u geen grote meubels hoeft te verhuizen, zou een bestelbus in vele gevallen ook groot genoeg zijn. Denk aan items zoals verhuisdozen, kleinere kasten of bijvoorbeeld een bed. Wanneer u in een binnenstad gaat verhuizen dan kan een bestelbus ook handiger zijn. Bestelbussen zoals de Opel Vivaro en de Opel Movano hebben veel laadruimte en zijn gemakkelijk te besturen. De bestelbussen van Opel zijn al vanaf 40 euro per dagdeel te huur.

 

Verhuizen met een bedrijfsbus in Dieren

Gaat u verhuizen en wilt u een bestelbus of bakwagen huren? U kunt verschillende formaten bussen bij ons huren. U kunt bij ons tevens terecht voor diverse andere verhuisspullen. Wij helpen u graag met een prettige en snelle verhuizing.