Busje huren Eerbeek

Wilt u een busje huren in Eerbeek of in de omgeving? En wilt u daarbij rekenen op een scherpe prijs en optimaal gemak? Dan bent u bij VBG aan het juiste adres. Bij VBG huurt u een busje voor uiteenlopende redenen. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen is het ideaal om uw spullen in een keer te vervoeren naar de nieuwe bestemming. Een busje heeft meer laadruimte dan een auto en dat zal u veel tijd schelen tijdens een hectische verhuisdag. Het maakt daarbij niks uit of het nieuwe adres ver weg of dichtbij is. In beide gevallen is het noodzakelijk dat uw bezittingen worden in- en uitgeladen. Een busje met voldoende laadruimte is de ideale keuze. 

 

Meer laadruimte tegen een scherpe prijs

Niet alleen tijdens een verhuizing komt een busje goed van pas. Ook als u een groot object wilt vervoeren is een busje ideaal, zoals wanneer u nieuwe meubels aanschaft of een grote hoeveelheid spullen. Natuurlijk is het mogelijk om een busje te huren bij VBG als u een hobby beoefent waarbij een grote laadruimte noodzakelijk is. Het kan zijn dat u een busje nodig heeft voor een dag, maar ook om voor langere tijd een busje huren bent u bij VBG aan het juiste adres. Dit kunt u aangeven in het contactformulier. Het is natuurlijk niet nodig om een zelf een busje aan te schaffen. Want een busje huren geeft optimaal gemak en u kunt rekenen op een scherpe prijs. 

 

Een busje of een bakwagen huren voor gemak in Eerbeek

Bij VBG worden zowel bussen als bakwagens verhuurd. De bussen zijn gebruiksvriendelijk en komen in drie verschillende uitvoeringen: Opel Vivaro, Opel Movano en de Opel Movano XL. Alle drie zijn ze uitermate geschikt voor het vervoeren van grote objecten. Al vanaf €40 huurt u een busje. De bakwagen is het busje dat veel lijkt op een kleine vrachtauto, maar deze bus mag u besturen met rijbewijs B. De bakwagen heeft een grotere laadruimte dan de busjes en is geschikt voor het verplaatsen van een grote hoeveelheid spullen.

 

Bij VBG denken we mee 

Om het inladen gemakkelijker te maken is de bakwagen voorzien van een hydraulische laadlift. Dat maakt verhuizen nog sneller en gemakkelijker. De bakwagen heeft namelijk genoeg ruimte voor de hele inboedel van een middelgroot huishouden. Dat betekent dat u maar één ritje hoeft te maken tijdens de verhuisdag. Om u een handje te helpen verhuren we ook verhuisdekens, spanbanden en verhuishondjes. 

 

Laat het ons weten als u op zoek bent naar een busje of een bakwagen in Eerbeek en de omgeving. Bij VBG verhuren we busjes en bakwagens met persoonlijke aandacht en we denken met u mee. Vul het contactformulier in en u hoort van ons terug