Busje huren in de omgeving van Gorssel

Als u op zoek bent naar een bus dan kunt u die makkelijk en goedkoop via ons huren in de omgeving Gorssel huren, of eenvoudig online regelen. Tegen een voordelig tarief zijn verschillende soorten bussen te huur, deze kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. U kunt een bus bijvoorbeeld huren voor een verhuizing. Afhankelijk van het aantal spullen dat u moet verhuizen, de grootte van de spullen en de locatie, kunt u kiezen uit verschillende formaten bussen. Het is mogelijk om een bus te huren voor een dag of voor meerdere dagen. Vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op. 

 

Dagelijks verhuren wij bestelbussen aan particulieren en bedrijven. Wij werken netjes, transparant en garanderen voordelige prijzen. 

 

Ons autoverhuurbedrijf in Zutphen heeft een voordelig tarief als u een bus langer wilt huren. De bussen en bakwagens zijn per direct te huur voor een dagdeel, een dag of twee dagen. U kunt de bus natuurlijk ook langer huren mocht dat nodig zijn. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden neemt dan vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Telefoonnummer: +31 575 841684

 

 

 

Huren van een grote verhuisbus

Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste bus. Mocht u veel spullen moeten verhuizen dan hebben wij grote bakwagens van Fiat en Iveco te huur. Een Fiat Ducato heeft een zeer ruim formaat. De bus is 4.25 meter lang bij 2.25 meter hoog en kan daarom makkelijk grote meubels verhuizen. Deze bus huurt u vanaf 80 euro per dagdeel. Een nog iets grotere bakwagen is de Iveco Daily. Dit is een verhuiswagen met een lengte van ruim 4.25 meter en een hoogte van 2.30 meter. Daarnaast is er ruimte boven de cabine waar u ook nog spullen in kwijt kunt. Hier hoeft u alleen rijbewijs B voor te hebben. Deze bus huurt u al vanaf 100 euro per dagdeel.

 

 

 

Huren van een kleine bedrijfsbus

Wanneer u een kleinere bestelbus zoekt dan zijn verschillende formaten bussen te krijgen. Kleinere bussen zijn zeer geschikt voor het vervoeren van verhuisdozen en kleine meubels. Wanneer u in een stad gaat verhuizen kan een kleinere bus handiger zijn. In kleinere straten is een minder grote bus immers makkelijker te manoeuvreren. Bestelbussen zoals de Opel Vivaro en de Opel Movano zijn zeer prettig te besturen. De Opel Vivaro is al voor 40 euro per 4 uur te huur.

De Opel Movano is al te huur voor 60 euro per 4 uur.